Очакван с нетърпение от феновете, новият Axel Rudi Pell се казва “Lost XXIII” и идва на 15 април.

Състои се от десет чисто нови песни (плюс интро) и ще бъде наличен като дигипак, CD, двоен винил, лимитиран бокс сет и в дигитален вид. “Lost XXIII” е 21-ият студиен запис на Pell и – както всички предишни албуми в 33-годишната му солова кариера – ще излезе чрез Steamhammer/SPV.

Първият водещ сингъл, “Survive“, излиза днес, 18 февруари – мелодичен хард рок трак, включващ китарен риф, характерен за Pell и превъзходна мелодия, която сме свикнали да очакваме от него: „Уверен съм, че моите фенове ще получат точно такава песен, която са чакали. „Survive“ е типично за ARP, носена от фантастичния глас на нашия вокалист Johnny Gioeli“.

Говорейки за това: ARP през 2022 продължава да се състои от Johnny Gioeli, басиста Volker Krawczak, клавириста Ferdy Doernberg и барабаниста Bobby Rondinelli (ex- Rainbow), идеално смазана хард рок машина, която никога не пропуска да представи композициите на Пел изключително и на ниво в същото време ги подобряват със собствените търговски марки на всеки музикант.

Същото важи и за втория сингъл, „Down On The Streets“, който е насрочен за пускане на 25 март. „Thin Lizzy можеше да има пръст в този конкретен пай“, обяснява Pell с насмешка, добавяйки: „Текстът е за трудния живот на улицата.

Lost XXIII” е продуциран от Axel Rudi Pell, миксиран от Tommy Geiger, мастериран от Ulf Horbelt, а мистериозната обложка отново е проектирана от Thomas Ewerhard (Gotthard, Edguy, Sons Of Apollo и др.). ARP ще предприемат друго голямо турне през пролетта и есента на 2022 г.

Официалното текстово видео ще може да гледате в 13:00 тук:

Axel Rudi PellLost XXIII (SPV/Steamhammer)

1. Lost XXIII Prequel (Intro)
2. Survive
3. No Compromise
4. Down On The Streets
5. Gone With The Wind
6. Freight Train
7. Follow The Beast
8. Fly With Me
9. The Rise Of Ankhoor
10. Lost XXIII
11. Quarantined 1 (bonus track CD digipak)

ARP са:

Johnny Gioeli – вокал
Axel Rudi Pell – китара
Ferdy Doernberg – клавир
Volker Krawczak – бас
Bobby Rondinelli – ударни