Arch Enemy се готвят да издадат своя нов албум “Will To Power” на 8 септември, ето и първия сингъл: “The World Is Yours“:

“Will To Power” Track List

1. Set Flame To The Night

2. The Race

3. Blood In The Water

4. The World Is Yours

5. The Eagle Flies Alone

6. Reason To Believe

7. Murder Scene

8. First Day In Hell

9. Saturnine

10. Dreams Of Retribution

11. My Shadow And I

12. A Fight I Must Win