След като Odd Crew обявиха, че са подписали с немския лейбъл Drakkar Entertainment, днес можем да чуем първия нов сингъл на бандата, „Morning Lights”!

В късния следобед вчера Odd Crew предпремиерно представиха първия сингъл “Morning Lights” – част от предстоящия им шести студиен албум, озаглавен Dark Matters (Part 1). Сега, чрез плеъра по-долу, можете да гледате онлайн и официалния видеоклип към парчето. Песента е и първо загатване за звученето на новия материал, който се очаква през 2022-ра година.

Режисьор и главен оператор на клипа е Петър Димов „Българевеца“ от DarkWhite Vision, a втори оператор – Никола Копаров. Драматичните кадри са снимани в столичния квартал „Дружба 2“, където момчетата от групата са израснали, а самите те споделят, че „този проект е най-мрачното и меланхолично нещо“, което са правили досега.

Odd Crew вече разкриха в социалните си мрежи, че новият им албум ще бъде „по-тежък и бавен“, а песните в него са записани, миксирани и мастерирани от бандата в тяхното собствено „ButcherHouse Studio“. Те ще са осем на брой, а по-долу можете да видите списъка с имената им, както и обложката на албума.

Гледайте „Morning Lights” тук:

Odd Crew “Dark Matters (Part 1)”

  1. Morning Lights
  2. Faith Beneath Me
  3. The Moment
  4. Wasted Days
  5. In Your Brain
  6. Walk A Mile
  7. Farewell
  8. Desert Skies

Музиката на бандата ще бъде издавана занапред от германския лейбъл Drakkar Entertainment, като предстои скоро да бъдат обявени повече подробности за предстоящите сингли и предварителната продажба на албума.