Една забележителна рок и метъл група ще бъде участник в Третия национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019, който ще се състои на 30 и 31 август край Севлиево.

В специално видео обръщение членовете на групата канят всички свои фенове и почитателите на рок музиката на третото издание на фестивала. „Искаме да ви поканим на 30 август на нашето шоу край стените на крепостта „Хоталич“ в Севлиево. Ще се радваме да се видим там“, призовава в обръщението си бандата.

Odd Crew е зрелищна група, която превръща всяка своя песен в хит. Четиримата ѝ членове свирят заедно от деца и са екип както на сцената, така и извън нея. Създават групата си през 1998 г. и почти веднага започват да издават албуми. Участват в множество концерти като бенд зад Васко Кръпката, който е баща на барабаниста – Боян Георгиев – Бонзи.

В музиката им се усеща влиянието на великите световни групи, а в същото време стилът на Odd Crew се отличава. През 2018 година те издадоха свой акустичен албум – нещо ново и различно за тях, а през март тази година беше и акустичното им турне.

Всички фенове на рока ще могат да чуят на рок фест „Хоталич“ някои акустични парчета на групата и най-големите им хитове, сред които Two Steps to Hell, Dust in My Eyes, Same Old Me и много други.   

Не пропускайте третото издание на Националния рок фест „Хоталич“ . На 30 и 31 август край Севлиево!