Билети на промо-цена до 20 март 2019 г.

Dubioza Kolektiv се завръщат в у нас след две-годишна пауза – за втори път за голям концерт в Арена Армеец и за радост на многобройните си български фенове. Предстоящият лайв ще се състои на 29 ноември 2019 г., петък, а билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg, като за Терен има предложение на промо-цена от 30 лв. Традиционен ексклузивен партньор и организатор на гостуванията на групата у нас е Строежа. След серия от няколкохилядни събития в София и по Черноморието, през 2017 г. Dubioza Kolektiv направиха първото си голямо шоу в същата зала, събирайки над 9000 души.

Dubioza Kolektiv е сред най-популярните в света съвременни балканки банди, отдавна наскочили регионалния пазар. През последните няколко години групата направи редица турнета в Европа – изключително добре посетени концерти във Великобритания, Франция, Германия, Испания, Скандинавските държави, но също и в САЩ, Австралия и Индия, а наскоро се завърнаха и от Южна Америка. На европейската сцена е отдавна приета по големите фестивали и арени, като все по-често e сред големите имена в програмите им. В България музикантите от Дубиоза са известни с динамичните си изяви на живо, перфектната комуникация с публиката, както и с множество добре познати парчета, част от които “Kokuz”, “Balkan Funk”, “Kažu”, “Free.mp3 (The Pirate Bay Song)”, “Firma Ilegal”, “U.S.A.”, “No Escape (from Balkan)”, “Hay Libertad”, “Vlast i policija” и десетки други. Самите те определят стила си като “политически некоректна смесица от ска, пънк, реге, с добавка от балкански ритми“.

За предстоящия концерт на 29 ноември от самото начало са пуснати билети за Терен и секторите със седящи места, като цената варира от 30 до 45 лв., в зависимост от предпочитанията. Каси: щанд Eventim – ул. “6-ти септември”, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, организаторите прогнозират пълното им разпродаване, поради което се препоръчва възможно най-ранното закупуване! Вратите на Арена Армеец ще отворят в 18:30 часа, а концертната част стартира в 19:30 със сет на специални гости, които ще бъдат обявени допълнително.

Следете събитието във Facebook тук: https://www.facebook.com/events/364319551075637/