Bring Me The Horizon издават своя нов албум “amo” на 25 януари. Днес можем да чуем още едно ново парче, “Mother Tongue”.

Новият албум на групата amo излиза на 25 януари от лейбъла RCA. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в специален CD бокс и на 12″ двоен винил формат. Поръчай албума (CD Box | 2-Vinyl) предварително в www.musicmall.bg.

Bring Me The Horizon е една от най-вълнуващите и успешни съвременни рок банди, която идва от Острова, с продажби от над два милиона копия по целия свят, с концерти в повече от 40 държави включително две последователни вечери в лондонската зала  O2 и с едно от най-запомнящите се изпълнения на фестивала Гластънбъри през 2016-та година. В края на ноември, 2018г. групата приключи националното си турне във Великобритания, а през февруари т.г. стартира северноамериканската си обиколка.

Проектът amo е създаден през лятото на 2018-та и е записан в студио в Лос Анжелис с музикалните продуценти Oli Sykes и Jordan Fish. В навечерието на шестия им студиен албум, групата Bring Me The Horizon продължава да провокира феновете по отношение на традиционното звучене и да поправя нови пътеки в съвременната рок музика.

“Amo” track listing:

01. I Apologise If You Feel Something
02. Mantra
03. Nihilist Blues (feat. Grimes)
04. In The Dark
05. Wonderful Life (feat. Dani Filth)
06. Ouch
07. Medicine
08. Sugar Honey Ice & Tea
09. Why You Gotta Kick Me When I’m Down?
10. Fresh Bruises
11. Mother Tongue
12. Heavy Metal (feat. Rahzel)
13. I Don’t Know What To Say

Американската част от турнето “First Love” започва днес, 23 януари и включва концерти в The Forum (Лос Анжелис) и Hammerstein Ballroom (New York).