След като преди няколко месеца Coldplay ни зарадваха с песента “Hypnotised” , сега представиха и новата “All I Can Think About Is You”, част от предстоящото да излезе EP “Kaleidoscope”. Песента, която започва с лека бас линия се развива до хипнотична кулминационна точка, вече е достъпна във всички дигитални платформи за слушане и теглене. Към парчето Coldplay пуснаха и впечатляващо анимирано текстово видео, режисирано от I Saw John First
Групата потвърди и финалния траклист на “Kaleidoscope”, което ще бъде достъпно за слушане и сваляне на 14 юли, и издадено на CD и LP на 4 август:

1. All I Can Think About Is You
2. Miracles (Someone Special) – Coldplay & Big Sean
3. A L I E N S
4. Something Just Like This (Tokyo Remix) – Coldplay & The Chainsmokers
5. Hypnotised

EP-то е продуцирано от Rik Simpson c Daniel Green и Bill Rahko и включва нова версия на хитовото парче на Coldplay с The Chainsmokers “Something Just Like This”, записана в Токио през април. В записа влиза и “Miracles (Someone Special)” с детройския рапър Big Sean. Друга нова песен е “A L I E N S “, написана от Biran Eno и продуцирана от Eno и Markus Dravs (Arcade Fire, Mumford & Sons, Kings Of Leon).

“Kaleidoscope” вече е достъпен за предварително поръчване на Coldplay.com и другите дигитални платформи, като всеки, който предварително заяви своето копие ще получи “All I Can Think About Is You”. ЕР-то е сестрата на хитовия им албум “A Head Full Of Dreams”, който има над 5 милиона продадени копия по света след излизането си през декември 2015.
Brian Eno и Peter Chivers създават и приложение към песента “Hypnotised”, част от ЕР-то. Приложението дава възможност на феновете да играят на фона на песента, която излезе през февруари, на концерти или вкъщи. Приложението може да бъде изтеглено напълно безплатно от coldplay.com/apps.

Турнето на Coldplay A Head Full Of Dreams Tour започна отново миналата седмица в Мюнхен и ще отведе групата на серия от стадионни концерти в Европа и Северна Америка това лято. Бандата ще се включи и в Global Citizen Festival в Хамбург на 6 юли. За повече информация, дати и билети, посетете coldplay.com/tour.
Слушайте в Spotfy и в Apple Music.