Трите банди ще свирят за първи път заедно в летните театри на двата града

Три от най-слушаните български групи ще изпълнят съвместни концерти този август на сцените на летните театри в Бургас и Пловдив. Те ще се проведат съответно на 12 август и 31 август.  Събитията са първи по рода си – комбинация от рок, инди рок и електронна музика на една сцена. Билетите и за двата концерта се разпространяват в мрежата на Ивентим.

Gravity Co. се завърнаха официално на сцената тази година, след близо 4 годишно отсъствие. Първите им два концерта се проведоха през февруари в столичния клуб Терминал 1 и бяха напълно разпродадени.

Наскоро Jeremy? промотираха ново видео, а група Остава откриха сцената на най-новото място за жива музика в София – Кино Кабана, с акустичен концерт на 18 юли.

Концертът в Пловдив е на 31 август, петък, Летен Театър Бунарджика. Билети могат да бъдат закупени предварително от Ивентим на цена от 20 лв. или на самата дата и място на цена от 25 лв. Началото на концерта е в 19:30.

Двата концерта започват точно в 19:30 ч. Цените на предварителна продажба са 20 лв., а на самата дата и място са по 25 лв. Билети: eventim.bg

Линк за онлайн продажба за концерта в Летен театър Бургас: www.eventim.bg

Линк за онлайн продажба за концерта в Летен театър Пловдив: www.eventim.bg

Каси в София: Щанд EVENTIM – ул. “6-ти септември”, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.

Каси в Бургас: OMV, Orange center – Mall Bourgas Plaza, Usit Colours, Български пощи, Строежа, Магазин Metal Heaven

Каси в Пловдив: OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Български пощи,Билетна каса “МаскАрт”, Касата пред община Пловдив, Мюзик Център.

Организаторите на концертите предупреждават, че броят на билетите е ограничен и препоръчват предварителното им закупуване!