Вратите на Античния театър ще отворят в 19:30 часа!

Легендарният британски изпълнител Tom Jones пристига в България следващия понеделник, за една вълнуваща среща с феновете си в Античен театър Пловдив!

Сър Tom Jones наистина е жива легенда, един от малкото музиканти, с дългогодишна кариера, коята активно и успешно продължава и до днес. Невероятните му изпълнения преминават всички граници на музикални стилове и периоди, и вълнуват редица поколения.  За уникалния си концерт в Античния театър, сър Tom Jones  пристига с екип от над 30 човека, които да се погрижат за страхотния звук и атмосфера по време на концерта. Вратите ще отворят в 19:30 часа, а Tom Jones ще излезе на сцената около 21 часа.

Поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър, възможността за безплатен достъп на деца до 10 години, не е валидна за концерта на Tom Jones.

Искаме да напомним, че деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да намерите в сайта на Eventim – www.eventim.bg или на място.

Огромният интерес към концерта беше очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Античен театър Пловдив и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg