Чаровната певица Caro Emerald пристига заедно с бебето си за своя концерт в София!

Холандската певица Caro Emerald ще посети България за пръв път с един изключителен концерт, част от турнето й Emerald Island. Въпреки че съвсем скоро стана майка за втори път, Caro остава вярна на своите фенове. Концертът й на 2 март, в зала Универсиада, ще е последният от нейното турне и ще е наистина много специален! Чаровната певица е подготвила запомнящо се шоу, изпълнено с много емоции и завладяваща музика!

Caro Emerald ще пристигне в София на 1 март, много рано сутринта заедно  с най-малкия член на семейството си. Певицата е толкова отдадена на майчинството, че не се отделя от бебето през цялото си турне!

По време на престоя си в България, Caro Emerald няма да измени на здравословния си начин на живот. Хранителният й режим е предимно вегетариански. В менюто си, Caro Emerald би искала да присъстват свежи плодове и зеленчуци, българско козе сирене и висококачествено българско червено вино.

Билетите за концерта на Caro Emerald в София са на цени от 50 до 80 лева. Може да ги закупите в мрежата на Eventim и Ticketpro, както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketpro.bg.