Срещата е тази вечер, 24 април, в Sofia Live Club

Понеделник вечер ни среща с изключителния Alex Clare, за да ни разкаже историята си в музика. Малко след 21:00 часа в Sofia Live Club ще чуем на живо песните от новия албум на британеца, както и най-големите му хитове. Билети за концерта все още могат да се закупят предварително от мрежата на Eventim, a цената на билета на входа ще е 50 лв.

Трябва да си призная, че много се вълнувам за срещата си с вас. Това, което може да очаквате е музика от моето сърце за вашите. Всяка песен има своята лична история, която ще споделя съвсем скоро.

Вратите на Sofia Live Club ще отворят в 20:00 часа за всички фенове на Clare, а концертът ще започне точно в 21:30 часа. Артистът пристига от Москва, а следващата спирка от турнето му е Вилнюс, Литва. Преди това обаче, българаската публика ще чуе на живо специфичния за изпълниетеля стил, микс между дъбстеп, соул, брейкбийт и британски електророк. Аlex Clare и бандата му ще изпълнят хитове като “Too Close”, “Not Giving In” с Rudimental и John Newman, “Up All Night” и “Give You Up”, която става една от най-слушаните песни от саундтрака на FIFA 15. Аlex Clare ще ни изненада и с нови песни от последния си трети албум „Tail of Lions”, като емоционалното Tell me what you need”, трип-хоп извиращото Get real”, фънки звучащото „Surviving Ain’t Living“, драматичното Basic”, както и други парчета от албума, но кои ще бъдат те, ще разберем след броени часове.

Билети за концерта могат да бъдат закупени както предварително, така и на място на цена от 50 лв.