Новият сингъл на Otep „The Way I Am“ се появи онлайн преди предстоящото излизане на 15 септември на новия албум „The God Slayer“.

Otep, групата, водена от певец, поет, илюстратор, автор и активист Otep Shamaya, ще издаде нов студиен албум, “The God Slayer“, на 15 септември чрез Cleopatra. Продължението на „Kult 45“ от 2018 г. предлага комбинация от вдъхновени оригинални парчета, както и трансформиращи възприятия на оглавяващи класациите хитове от различни влияния, включително поп, рап и гръндж, от изпълнители като Eminem, Billie Eilish, Slipknot, Lil Peep и Olivia Rodrigo.

Последният сингъл на LP е безапелационното, ню-метъл преосмисляне на Otep на “The Way I Am” на Eminem. Тази нова, изпълнена с гняв версия на рап класиката посреща слушателя с мощен, тежък бас ритъм, блестящи тактове и задвижващ ритъм, допълнен с високо октанови писъци и могъщ брейкдаун.

На 3 октомври 2000 г. “The Way I Am” е издадена от Eminem като втори сингъл от “The Marshall Mathers” LP. „The Way I Am“ получи двоен платинен сертификат в САЩ и одобрение от критиката по целия свят, включително платинен сертификат в Обединеното кралство и златен в Швеция.

Otep – “The God Slayer

1. My Violent Appetites
2. Ostracized
3. Good 4 U
4. Exit Wounds
5. You Should See Me In A Crown
6. The Way I Am
7. California Girls
8. Pet
9. Territorial Pissings
10. Star Shopping
11. Purity
12. God Slayer