Уважаеми Дами и Господа,На 27 Октомври 2016 година – двадесет и пет дни преди първия обявен концерт – бяхме официално уведомени, че поради непреодолими лични причини двама от петимата членове от неизменния състав на група АХАТ (от създаването и до днес) няма да могат да участват в обявеното и пуснато в продажба юбилейно турне на групата – „Последният Поход”. Останалите членове на групата, оставайки верни на принципа, че всичко, което групата е правила през годините е само и единствено заради и в името на невероятната публика и феновете на нейната музика, взеха решение – въпреки напълно договорената и завършена организация и направените разходи – да отложат турнето за срок, който в момента не може да бъде определен. Това решение групата е взела с единствената цел да не разочарова и да не подвежда публиката и феновете си в техните очаквания, предлагайки продукция и преживяване, различни от вече масово обявените и публично разгласените.

Във връзка с това, с огромно съжаление информираме феновете на АХАТ и всички наши спонсори, съорганизатори, подизпълнители и колеги, че отменяме всички предварително обявени и пуснати в продажба дати за тазгодишното турне на група АХАТ – „Последният поход”

Благодарим на всички , посрещнали с искрена радост и ентусиазъм новината за турнето, и най-много на най-верните ни фенове, закупили вече билети за концертите. Пълната стойност на всички вече закупени билети ще бъде възстановена на притежателите им на касите и пунктовете за продажба от мрежата на Евентим по ред и правила установени от Евентим.

В заключение: рок група АХАТ настоява да уверим всички, и най-вече техните верни дългогодишни почитатели, че е твърдо решена да осъществи внезапно пропадналото турне при първа възможност.

Поднасяме извинение на всички справедливо разочаровани фенове и почитатели!

28 Октомври 2016 година „Звездна Арена – Музикална компания” ООД
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;

В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:

– С кредитна карта, моля да изпратите билетите до централния ни офис или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще възстановим сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

– С наложен платеж или по банков път, моля, изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да възстановим сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивенитм БГ, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58 ,където ще ви възстановим сумата в брой.

Срок за връщане – 17.02.2017 г.