Ozzy Osbourne се обедини с Rock and Roll Beauty, за да представи своя колекция продукти за красота.

Колекцията включва 21 продукта, вдъхновени от Принца на мрака, който е известен с това, че през годините също използва доста грим. Сред продуктите в серията са палитри с по 14 цвята сенки за очи (една с форма на ковчег и друга с форма на прилеп), свещи, стикери, имитиращи татуировки, червила, козметична чантичка, готическо огледало и стикери за нокти.

Новата колекция е само едно от редицата начинания на Ozzy тази година. Той издаде нов студиен албум, “Patient Number 9”, с който извоюва за първи път челна позиция в класацията на Billboard за продажби на албуми. Отново продуциран от Andrew Watt, записът включва звезден списък от гости, сред които и покойният барабанист на Foo Fighters Taylor Hawkins (който всъщност е записал допълнителни парчета, които ще бъдат издадени в бъдещ проект според Watt).

Тази година Ozzy се завърна и към сцената. Той се появи за първи път от три години насам заедно с Tony Iommi за изпълнение на “Paranoid” по време на Commonwealth Games. Миналия месец той изпълни няколко песни между полувремената на първия мач за сезона от NFL.

Много неща се случват и в личния живот на Ozzy, като сред тях е и завръщането му в Англия. Дали заради данъци или политиката в Америка, Ozzy наскоро отбеляза че не иска “да умре в Америка” и ще се върне със семейството си в имението си в Бъкингамшир. Преместването ще е в центъра и на нов сериал на BBC, с който семейство Osbourne се завръща към риалити телевизията.