На 25 февруари в Sofia Live Club ще бъде официалната премиера на новия видео клип на група P.I.F към песента „Огън“. Песента е част от последния албум на бандата „P.I.F. 5”  и се оказа, че е една от най-любимите на феновете. Клипът на „Огън ” е заснет в един кадър на улицата, с малко репетиции и много смях. Идеята да се получи изключително семпъл, естествен и стилен е на режисьора Николай Мутафчиев.

Песента „Огън” е посветена на дъщерята на Димо – малката Ая, която има своята важна роля във видеото и може да се каже, че прави дебют пред камера. Нежната мелодия се оказа любима и на много от известните наши актьори, познати ни от театъра и телевизионния екран. Ще видим лицата на Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Александър Сано, Румен Угрински, Станимир Гъмов, Силвестър Силвестров, Китодар Тодоров и Димо от P.I.F. – всички до един бащи. Те с радост се отзоваха на поканата за участие във видеоклипа. С тези професионалисти на терен, снимките преминаха много стегнато и приключиха на един дъх.

В клипа взе участие и Гергана Стаменова – Playmate 2017 /2 място/.

Освен всички звездни участници, бандата кани на премиерата и всички свои фенове, нетърпеливи да видят „Огън”, а и да се забавляват заедно с P.I.F.

Билетите за специалното събитие “премиера на видео клип и концерт на P.I.F.” в SOFIA LIVE CLUB на 25 февруари вече са в продажба. Предварително могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg, както и на място в клуба. Цената им е 10 лв., а в деня на събитието (на входа) ще са 15 лв.

Можете да се присъедините към събитието във facebook.