Песента е част от албума на групата “After Laughter”, който вече може да се намери на музикалния пазар

Групата, записваща с Fueled By Ramen, Paramore, представи видео към настоящия си сингъл “Fake Happy”, който в момента си проправя път нагоре в класациите на Modern Rock radio. Песента е част от последния албум на бандата “After Laughter”. Клипът, режисиран от Zac Farro, може да гледате тук:

„Видеото към “Fake Happy” е много специално за мен. Това е първото видео, което режисирам по този начин, заснето на 35mm. Също така, това е първият път, в който работя с талантливия си приятел Josh Goleman. Всички, които участваха, са невероятни. Нямам търпение хората да гледат видеоклипа. Мисля, че стана изтънчено и очарователно, и си пасва с песента по перфектен начин.” – споделя Zac Farro.

Първият албум на Paramore за повече от четири години, “After Laughter”, може да се намери на музикалния пазар и дигиталните платформи за музика. “Af

ter Laughter” също така включва високо оценените сингли “Hard Times” и “Told You So”. Официалното видео, придружаващо парчето “Hard Times”, има над 53 милиона гледания само в YouTube. В допълнение към това, цветното видео към “Told You So”, което също е режисирано от Zac Farro, има над 18 милиона гледания в официалния канал на Fueled By Ramen.

Петият студиен албум на носителите на Grammy, “After Laughter” е записан в историческото студио RCA Studio A в Нашвил и е продуциран от Justin Meldal-Johnsen и Taylor York от Paramore. Албумът дебютира на първата позиция в класациите “Top Rock Album” и “Alternative Albums” на Billboard, както и на 6-та позиция в SoundScan/Billboard 200, което бележи третия пореден дебют в топ 10 за групата. “After Laughter” има над 250 милиона общи слушания към момента и много похвали от медиите, като материал в “Best Albums of 2017” на Spin, Stereogum, Rolling Stone, Billboard и много други.

Дългогодишно считаната за една от най-добрите на живо модерни рок банди, Paramore наскоро завърши разпродаденото си турне в Северна Америка “Tour Two”. Допълнителни дати за концерти ще бъдат обявени скоро, за пълните детайли и информация за билети, следете сайта на групата paramore.net.

Междувременно, Paramore приключва третата част от известното си “Parahoy!” ваканционно изживяване, интерактивен 4-дневен фестивал по море, представен чрез партньорство със Sixthman Productions и Norwegian Cruise Lines. Круизът, обиколка на борда на Norwegian Jade, ще включва специално избрана селекция от групи, дейности и срещи с фенове, както и уникални изпълнения на живо на Paramore. “Parahoy!” ще отплава от Маями, Флорида към Насау, Бахамски острови от 6-ти до 10-ти април, 2018 г. За повече информация посетете сайта www.parahoy.com.

Албумът “After Laughter” на Paramore е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Слушайте “Fake Happy” в Spotify и в Apple Music.