Китаристът на Motörhead, Phill Campbell, идва за второто издание на Wolf Fest – Вълчата пътека с новата си група Phil Campbell And The Bastard Sons.

Групата се състои от легендарния китарист, тримата му синове (Todd, Dane и Tyla) и вокалиста Neil Starr. Макар и сформирани скоро, Phil Campbell And The Bastard Sons вече са свирили на фестивали като Wacken, Download, Hellfest, Sweden Rock, както и с групи като Guns N’ Roses, Saxon, Ugly Kid Joe и Airbourne.

През януари 2018 излиза и първият дългосвирещ албум на Phil Campbell And The Bastard Sons – “The Age Of Absurdity”, а през октомври тази година излезна и дългоочакваният му солов албум “Old Lions Still Roar”.

Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-ти и 11-ти юли 2020 г. в близост до парк Корминеш и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.

Amorphis, Candlеmass и Grave Digger са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“, но няма да са единствени!

Предстои обявяването на още ключови артисти, които ще превърнат Челопеч в задължителна фестивална дестинация!

До 31 Януари 2020 в мрежата на Eventim са в продажба промоционални билети на цена от 50 лв. за двудневен билет и 30 лв. за еднодневен. След тази дата билетите ще са на регулярна цена от 70 лв. – двудневен и 40 лв. – еднодневенОчаквайте съвсем скоро и още интересни новини относно участниците на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020.

За повече информация следете Facebook страницата на фестивала:
https://www.facebook.com/wolffestchelopech/
Facebook събитие:
https://www.facebook.com/events/551129532379395/