Те са безпогрешно разпознаваеми, а музиката им носи заряд за взривяващо шоу и диво пого до сутринта! Те са пънк легендите от Единбург

exploited

Фестивалът SUMMER CHAOS 2016 ще се състои на 13 август 2016 г. (събота) на стадион Лазур в Бургас

Билети за събитието  могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро България в цялата страна, бензиностанции OMV  и онлайн на www.ticketpro.bg.

the exploited_press_2The Exploited е емблема на съвременния пънк рок,  начело с ексцентричния фронтмен Уоти Бакън. Задължителни за стила на бандата са анархистичните, политически ангажирани и пълни с протест текстове и най-вече суровата енергия, която залива публиката на всяко тяхно шоу. От създаването си през 1979 г. до днес The Exploited печелят заклети фенове във всяка точка на света и заслужено носят етикета ”пънк-рок легенди”.

В очакване на дълго отлагания предстоящ нов албум, в момента групата е на турне, което стартира през февруари и ще премине през Европа,  Латинска Америка и САЩ. Част от този гастрол е и участието на британцте на Summer Chaos 2016.

Сравнявани с истински пънк ураган, The Exploited ще открият събитието и ще вдигнат емоцията до максимум с вечните пънк химни ‘Punk’s Not Dead’, ‘Fuck The System’, ‘Beat The Bastards’, ‘Sex And Violence’ и много други!

Бандата ще пристигне в Бургас в следния състав:

Wattie Buchan – вокал

Wullie Buchan – барабани

Irish Rob – бас

Robbie “Steed” Davidson – китара

До броени дни очаквайте още горещи новини за другите банди, които ще видим на живо на 13 август на сцената на Summer Chaos 2016. Заслужава си!