Остават само 3 дни до концерта на Asphyx, Hyperborea  и Concurrency In Knowledge в столичния клуб Live & Loud на ул. „Позитано”8. Вратите на клуба ще бъдат отворени за посетители в 19:30 ч, а графикът по който се очаква да излизат групите е следният:

Concurrency In Knowledge 20:00 – 20:40
Hyperborea 21:00 – 21:45
Asphyx22:00 –

Както знаете, това ще е първият хедлайн концерт на холандските дет легенди в България и те са обещали унищожителен сет, а след концерта ще продължим с афтърпарти с групите!

Билетите за концерта на Asphyx, Hyperborea и Concurrency In Knowledge са ограничени до 200 броя и са на цена 30 лв. Ценните хартийки могат да бъдат намерени на касите на Eventim в цялата страна (Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО”, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), както и онлайн на: www.liveandloud.net

В деня на концерта, ако има останали билети, цената им ще е 35 лв. Съветваме феновете да не чакат до последния момент за закупуване на билети.
Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.

asphyx-final-poster
Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.

Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта!

Live & Loud пожелава на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!