От днес са в продажба билетите за втори балкон на НДК

2016.02.12 Dire Straits Experience

 
Броени дни ни делят от концертите, на които българските меломани ще имат щастието да чуят вечните хитове на Dire Straits. Концертите в София – зала 1 на НДК и Пловдив – зала Колодрум са съответно на 2 и 3 декември.

Билетите за партер и първи балкон в зала 1 на НДК са напълно изчерпани и поради тази причина  организаторите от Loud Concerts и Булстрад Арена Мениджмънт пуснаха в продажба втори балкон. Билетите са на цена 40 лева и са в продажба от днес, 30 ноември, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис.

Все още има налични билети за концерта на 3 декември в Пловдив – зала Колодрум – от 30 лв. до 50 лв., в зависимост от местоположението в залата. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и от касата пред общината.

Преди двете дати у нас, дългогодишният член на легендарната банда Chris White и компан минаха с мини турнета през Великобритания, Холандия и Испания, а след България продължават към Румъния и Русия.

В залите в София и Пловдив няма да се допускат внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или от тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концертите на Dire Straits Experience.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК и зала Колодрум в Пловдив. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно – с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

The Dire Straits Experience е суперуспешен проект, който се разпродава за дни по целия свят, а през март тази година гостува успешно за пръв път у нас с дата в Русе.

Концертите в София и Пловдив са с начален час 20 часа, а вратите отварят в 19 часа!

Dire Straits Experience (21 март 2016, Булстрад Арена Русе)