На 13 август най-горещата точка в България със сигурност ще бъде стадион Лазур в Бургас, където на една сцена ще се качат пет световни групи – The Prodigy, Bullet For My Valentine, Clawfinger, House of Pain и The Exploited!

summer-chaos_all-bandsВратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 14:30 ч., а достъпът до различните сектори ще бъде както следва:

Всички посетители, закпули билет от категория Priority Access ще бъдат допуснати на стадиона 15 минути по-рано от останалата публика – в 14:15ч.от централния вход откъм ул. “Димитър Димов”

Притежателите на билети за Терен 1, Терен 2 и Front of Stage, както и билети за седящи места за целия сектор А, ще влизат от централния вход на стадион Лазур откъм ул. “Димитър Димов”
Седящи места на трибуни 16, 17 и 18, както и правостоящи за зона Front of Stage – Вход 2 откъм ул. “Васил Петлешков”
Седящи места на трибуни 12, 13, 14 и 15 – Вход 4 откъм ул. “Васил Петлешков”

Притежателите на правостоящи билети за Терен 2 нямат право на достъп до другите провостоящи сектори, докато тези от Front of stage и Терен 1 могат да влизат в Терен 2.

График на Фестивала:

14.15 – Priority access
14.30 – Отваряне на врати
15.15 – 16.15 – The Exploited
16.45 – 17.45 – House of Pain
18.15 – 19.15 – Clawfinger
19.45 – 21.00 – Bullet for My Valentine
21.30 – 23.00 – The Prodigy

На стадиона в деня на фестивала ще има строг пропускателен режим и засилено полицейско присъствие! Има постъпили сигнали за фалшиви билети и при опит за влизане на събитието с такива, нарушителите ще бъдат предавани на полицията.

Лица във видимо нетрезво състояние и под въздействие на алкохол, наркотици и упойващи вещества няма да бъдат допускани на стадиона. Забранено е внасянето на огнестрелно и хладно оръжие, опасни, остри и леснозапалими предмети, бутилки, храна и професионална техника за фото и видео снимане.

Напомняме, че децата до 10-годишна възраст ще влизат на събитието безплатно, но задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация.

Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Тя може да бъде изтеглена предварително от заглавната страница наwww.ticketpro.bg или да бъде попълнена на място. Бланки с декларация за придружител на непълнолетно лице могат да бъдат получени и на билетната каса на Тикетпро на входа на стадион Лазур.

Призоваваме всички посетители задължително да носят със себе си документи за самоличност.

Билети за Summer Chaos 2016 могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро България в цялата страна, бензиностанции OMV и онлайн на www.ticketpro.bg, както и на място от касата, която ще бъде отворена на централния вход на Стадион Лазур.

SummerChaos2016_artwork