Краят на тази седмица ще ни застигне Каварна Рок Фест 2016, организиран от Loud Concerts и община Каварна, а подготовката около събитието вече върви с пълна сила.
Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорите в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.
Продажбата на билети от касата на място ще започне на 1 юли на обяд.

Тази седмица цената на билет за един ден е 65 лв., а за двeте вечери – 109 лева.

На притежателите на двудневен билет за фестивала ще бъдат поставяни гривни на пункт пред входа на стадион “Калиакра”, който ще работи от 12:00 часа на 1 юли.
Вратите на стадиона на 2 и 3 юли ще бъдат отворени за феновете от 16 часа, а първата група излиза на сцената в 17 часа.

Вече са потвърдени редът и часовете на излизане на бандите:kavarna-rock-fest-2016

2 юли – събота

AXEL RUDI PELL – 21.55 ч.
THERION – 20.10 ч.
VARG – 18.50 ч.
ODD CREW – 17.50 ч.
E-AN-NA – 17.00 ч.

3 юли – неделя
AVANTASIA – 21.55 ч.
SOILWORK – 20.10 ч.
MYRATH – 18.50 ч.
LAST HOPE – 17.50 ч.
THIARRA – 17.00 ч.

Повечето от групите, които ще гледаме на рок феста на 2 и 3 юли, ще раздават автографи на българските си фенове от 14.45 ч.до 16.00 часа на входа на стадиона. На същото място почитателите на Axel Rudi Pell ще могат да се сдобият с безценния му подпис след изявата му на 2 юли от 24 часа.

Както вече обявихме, тази година ще има обособени две къмпинг зони, с всички необходими удобства в тях. Най-нетърпеливите фенове на тежката музика могат да разпънат палатките си още от 1 юли.

Помислено е и за почитателите на футбола, които няма да изпуснат и секунда от мачовете от Европейското първенство. Те ще бъдат съпричастни към случващото се във Франция благодарение на екраните, които ще бъдат разположени на ключови места.

За доброто настроение ще допринесат и специалните Happy Hour промоции на бара пред залата на стадиона – не забравяйте да следите за тях.
Непосредствено до бара ще бъде и мястото, от което ще можете да закупите оригинален мърчандайз на любимата си банда.

Да припомним и за зрителите под 18 години, които трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или от този линк може да бъде свалена декларацията за придружител.
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на стадион “Калиакра”.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

На стадион Калиакра няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

След изричното настояване на редовните посетители на метъл фиестата тази година, освен обявената нова локация за къмпинг, е подсигурено и старото място за разпъване на палатки. Двете места ще разполагат с всички удобства за доброто прекарване на посетителите на феста – ток, вода и съответните санитарни възли.

krf-2016-scheme

 

Ще се видим на Каварна рок фест 2016!