Сензационната бостънска сайк / прог група Elder ще направи своя дебют в България утре (5 юни) в столичния клуб *Mixtape 5*. Като съпорт ще видим асеновградската алтернатив група Mindown.

Има две важни нови подробности около този дългоочакван концерт. Първата е, че събитието ще се проведе в голямата зала на *Mixtape 5*, така че билети ще се продават със сигурност и на място. Втората е, че освен великолепната музика, ще се насладим и на психеделичните визуализации, които ще бъдат прожектирани по време на музикалния сет на американците.

Днес е последния ден, в който билетите струват 25лв. От полунощ, както и на място ще са по 30лв. Билети могат да бъдат намерени в мрежата на www.bilet.bghttp://wrongevents.bilet.bg/, както и в магазини На Тъмно.

Програмата за утре е следната:

20:00 – Отваряне на врати на клуб *Mixtape 5*

21:00 – Mindown
22:00 – Elder

23:40 – Oчакван край

Elder съчетава звуците на тежкият психеделичен стоунър рок с прогресивни елементи и емоционални звукови пейзажи. Имат зад гърба си 2 ЕП-та и 4 дългосвирещи албума, като последният ‘Reflections of a Floating World’ бе издаден през 2017 и изстреля групата като една от най-интересните в стила. Elder вече се готвят да изкарат нов албум през 2019, като част от новата музика ще чуем и в концерта им в София.