Утре, 1 юли е градското издание на Wrong Fest. На сцената в клуб ‚Маймунарника‘ ще се качат следните 4 безкомпромисни групи: хедлайнери са номинираните за банда на Великобритания за 2017г от Metal Hammer, рокерската шайка Orange Goblin; родните любимци Smallman & Vrani Volosa и шведската рок фъз машина Deville .

Ето и програмата за 1 юли в ‚Маймунарника‘. Закъснения не се предвиждат:

17:00 – Врати
18:00 – Deville
19:05 – Vrani Volosa
20:10 – Smallman
21:25 – Orange Goblin

 

Билети можете да намерите в мрежата на ticketlogic:  http://wrongevents.ticketlogic.bg/, www.bilet.bg/каси/ или в The Wrong Bar в София.  До 00:00 тази вечер – 30.06, билетите струват 30лв, а след 00:00ч. ще са по 35лв.

От клуб Маймунарника предупреждават, че веднъж напуснали клуба, посетителите трябва да заплатят отново билет, с който да бъдат допуснати. Също така се забранява влизането в клуба с oръжия;  oстри метални предмети; ножове; стъклени предмети & бутилки; храна; алкохолни, безалкохолни напитки и вода; наркотици; запалителни вещества; взривни материали. Лица във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допускани. Лица под 18 години трябва да са задължително с придружител и попълнена декларация.