“Един ден – Една песен – Един дубъл”. 

Това е предизвикателството, което Odd Crew са си отправили с новата си песен “In Time”. Парчето е написано, записано и заснето за 24 часа в студиото на бандата. Песента е сингъл към акустичната серия на Odd Crew, започнала с албума “The Lost Pages” и продължила с песните “Flip The Sky”, както и кавъа на Moody Blues “Nights In White Satin”. 

Ето какво споделя групата:

Здравейте дами и господа, приятели, настоящи и бъдещи зомбита,

Това, което гледате, е новият ни сингъл “In Time”.

Тази песен е поредното продължение на приключението “The Lost Pages”, но като всяко парче, което сме написали, и това има своя история, която искаме да споделим.

Тогава…

“The Lost Pages” се роди с идеята да презапишем някои акустични версии на стари парчета, но впоследствие си казахме “Забрави! Нека напишем нещо ново”.

Сега…

Събрахме се, за да заснемем на живо студийно изпълнение на “I’m Free”, но малко по-късно си казахме “Забрави! Нека напишем нещо ново”.

Поставихме си предизвикателство: “Един ден – Една песен – Един дубъл”. Да напишем, запишем и заснемем видео към ново парче. Започнахме сутринта и завършихме на следващата. Това е едно изпълнение, което ни донесе огромно удовлетворение, вълнение и безобразно количество от нашата S.P.R.F съставка! То е до толкова сурово, внезапно и непродуцирано, доколкото бихме били щастливи да е! Надяваме се духът му да ви грабне, колкото и нас! 

Благодарим ви, че четете това, че сте част от нас и че ни давате това безкрайно вдъхновение! Обичаме ви! “

Всички оставащи дати от акустичното турне до края на годината можете да видите тук:

08.11 – Стара Загора, КлубЪ
09.11 – Бургас, Бар Без Име
15.11 – Благоевград, Stage Bar
17.12 – София, Club Terminal 1
18.12 – София, Club Terminal 1
20.12 – Пловдив, Rock Bar Download
21.12 – Варна, Varna Live Club
27.12 – Русе, Max Club
28.12 – Велико Търново, Melon
29.12 – Плевен, ReLOAD