Годината започва трудно за Halestorm – групата разкри, че тур-автобусът им се е запалил и изгорял. Според китариста Joe Hottinger всички в групата са добре, тъй като са спали в хотелски стаи през нощта, но са били събудени рано сутринта от новината, че „автобусът им гори“.

„Пожарната служба на Уорчестър пристигна и потуши огъня. Бяха невероятни. Нашата безстрашна охрана Стив извади китари и багаж от багажника. Всички загубихме някои неща, но бяха просто неща. Важното е, че никой не е пострадал.”

Това изглежда няма да повлияе на плановете на групата, тъй като Hottinger завършва публикацията си с думите: „Най-хубавото е, че тази вечер ще свирим. Очакваме с нетърпение да пуснем малко музика и да забравим, че нещата са запалени Ще се видим тази вечер Уорчестър!”

Певицата Lzzy Hale също писа за пожара на автобуса в Twitter: „Благодаря на всички за добрите пожелания. Както Джо каза в публикацията си, загубихме някои неща, но сме толкова благодарни, че бяха само неща и никой не спа в автобус снощи. Все още съм потресена. Но изглежда, че Вселената още не е приключила с нас!”