12422271_623756596333_1475908554_o

“В RockSchool вярваме, че музиката прави света по-добър и даваме всичко от себе си, за да може тя да достига до повече хора. RockSchool е музикално училище, репетиционна и звукозаписно студио. С любов и вдъхновение помагаме на всички, които се обърнат към нас, да се развиват като музиканти. Организираме и концерти, където учениците ни придобиват реален музикантски опит”
Точно такъв концерт предстои на 27.03 (Неделя) в клуб “Mixtape 5” – Голямата Зала. Началото е 18:00, а входът е 5лв, като всички постъпления ще се  разпределят за участващите ученици и банди от RockSchool.

Младата българска сцена е изключително важен феномен за цялостното ни културно развитие като общество. Нека я окуражаваме по пътя на творчеството и, защото точно тя е бъдещето на музиката. А в реалността, в която живеем в момента, всеки слуша музика, но много малко хора я подкрепят. Нека заедно променим това и изградим култура, в която изкуствата са наистина ценени, а не просто консумирани. Нека подкрепим този концерт с присъствието си. Повече за събитието можете да научите ТУК

Сред бандите, които ще свирят на концерта са:

Simai

Grimaze

Stereorush

Dumbfound
Материали от предишни RockSchool Концерти:

https://www.youtube.com/watch?v=fgbt0Z3VE-Q