Foreigner и Eagle Vision анонсираха издаването на концертния филм “Foreigner Live At The Rainbow ’78“, който ще бъде издаден на DVD, Blu-ray и в цифров формат на 15 март.

Вижте първото видео, “Hot Blooded“:

“Foreigner Live At The Rainbow ’78”:

01. Long, Long Way From Home 
02. I Need You 
03. Woman Oh Woman 
04. Hot Blooded 
05. The Damage Is Done 
06. Cold As Ice 
07. Starrider 
08. Double Vision 
09. Feels Like The First Time 
10. Fool For You Anyway 
11. At War With The World 
12. Headknocker