Китаристът на Motörhead ще забие с групата си Phil Campbell And The Bastard Sons на 1 септември в столичния клуб *Микстейп 5*. Съпорт групи ще са победителите от предаването ‘Голямото Рок Междучасие‘ – Bloodrush и софийските рокери Marauders Inc. Вижте и цялата програма за рокендрол вечеринката, която ще събере на едно място всички Motörhead маниаци:

20:00 – Врати

20:45 – Bloodrush

21:30 – Marauders Inc.

22:30 – Phil Campbell And The Bastard Sons

11:45 – Очакван край

Билетите за концерта струват 30 лева, а в деня на шоуто и на място ще са по 35. Търсете в мрежата на  www.bilet.bg, www.bilet.bg/каси, както и в магазини ‘На Тъмно‘. Това ще е и една от последните възможности за българския фен да се докосне до нещо автентично, свързано с великите MOTÖRHEAD, тъй като както всички много добре знаем, със смъртта на лидерът на групата, певец и основател – Lemmy Kilmister, групата няма как да продължи да съществува.

Phil Campbell And The Bastard Sons са създадени само преди 2 години, но имат зад вече гърба си участия на Wacken, Hellfest, Sweden Rock, Download, турнета с Saxon, Guns ’N’ Roses, Airbourne, където свирят на стадиони пред стотици хиляди, а в съботата на 1 септември ги очакваме и в София!