В новия им проект “Големите БГ рок гласове” се включват гост-вокалистите  Звезди от “АХАТ”, Наско от “Б.Т.Р.” и Славин Славчев

Поради големия интерес към концерта на “Фондацията” в Софияна 13 юли 2021 г., в парка на “Военна академия”, от днес в продажба се пуска допълнителна бройка билети за събитието. Билетите ще са от всички ценови категории (от 25 до 45 лв., според мястото), и ще се продават в системата на Ticketportal.bg и техните партньори – бензиностанции OMV, Office1Superstore, Билетен център НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading.

На 13 юли, вторник, супрегрупата ще представи за първи път в София новия си проект – “Големите БГ рок гласове”, в който гост-вокалисти ще бъдат Звезди от “АХАТ”, Наско от “Б.Т.Р.” и Славин Славчев. Те, заедно с водещите вокали на Дoни и Кирил Маричков от “Фондацията”, ще подарят на феновете  страхотна колаборация между гласове и чудесно, приятелско настроение. Гласовете им ще подчертаят още повече красотата на песните в сет-листа за концерта, който включва едни от най-любимите, емблематични и неостаряващи български парчета. Публиката в парка на “Воена академия” ще се наслади на живо на “Черната овца”, “Няма връщане назад”, “Вкусът на времето”, “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и още много други, все така актуални и днес, български песни.

Концертът в София на 13 юли е с начало 20:30 часа и е част от лятното турне на “Фондацията”, a Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански споделят, че нямат търпение да се срешнат с феновете си.