Queens Of The Stone Age обявиха, че ще преиздадат три от албумите си – едноименния си дебютен албум от 1998 г., “Like Clockwork” от 2013 г. и последния си албум “Villains” от 2017 г. Ще се предлагат издания в ограничен тираж със специални цветни грамофонни плочи, ексклузивни нови и преработени обложки, постери и др.

Новото издание на “Queens Of The Stone Age” излиза дигитално днес (22 септември), като винилът ще последва на 21 октомври. Преработеното издание ще бъде украсено с оригиналната творба на Frank Kozik и ще е с obi-лента, създадена от дългогодишния сътрудник на бандата Boneface. Албумът ще се предлага на стандартен черен винил и на непрозрачен оранжев винил.

Like Clockwork” и “Villains” ще бъдат преиздадени на 9 декември. “Like Clockwork” ще е преработен вариант на оригиналните мастър ленти с различна обложка и obi-лента от Boneface. Албумът ще е наличен на непрозрачен синьо-зелен винил от магазина на Queens Of The Stone Age и Matador Records, както и на червен винил в ограничен тираж от други търговци.

Villains” се преиздава в специален пакет по повод 5-годишния му юбилей, като включва гравюра, obi-лента и чисто нов постер от Boneface. Ще се предлага в ограничен тираж на зелен прозрачен винил, ексклузивно през магазина на Queens Of The Stone Age и/или Matador Records, както и на лимитиран бял винил, който ще е наличен при други търговци.

Слушайте целия “Queens Of The Stone Age” тук: