Бънджи скокове, пейнтбол, стена за катерене, футболни турнири и много други атракции очакват посетителите на фестивала

Броени дни остават до първия фестивал в долината на виното, който на 9, 10 и 11 юни в Могилово ще посрещне световните групи – Gotthard, Udo Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Scarlet Aura, Sevi, Конкурент и Hammerhead (трибюта на Metallica), ще подгряват публиката. Освен качествената рок музика, организаторите са се погрижили престоя на посетителите да е запълнен и с различни атракции през деня. „Ще предоставим на феновете истински фестивал със забавления, както за децата, така и за родителите им. Сигурни сме, че всеки ще намери нещо за себе си в светлите часове, преди стартирането на групите“, разказват от Bulgarian Live Music.

На територията на фестивала ще бъдат обособени специални зони за забавление, на които ще има скокове с бънджи, пейнтбол стрелбище, стрелба с лък, джаги, детски батут и стена за катерене. Освен това ще има и вело преход, като всеки ще може да се запише за него и да кара колело в планината с осигурен водач. Любителите на хубавото вино пък могат да се запишат за винените курсове, организирани от Midalidare Estate.

За всички почитатели на футбола ще има два футболни турнира. Първият е с 4 мини лиги и един голям победител. Феновете на Doro, Gotthard, Udo и Dee Snider ще могат да се запишат в лигата на любимата си банда. Победителите от мини лигите ще се борят за голямата награда, а именно победител в първия турнир на Midalidare, Rock In The Wine Valley.

Вторият е добилият популярност на Kavarna Rock детски турнир „Мама, татко и аз“, в който участие взимат двама възрастни и едно дете.

Записвания за двата турнира могат да се направят на Facebook страницата на Bulgarian Live Music – https://www.facebook.com/Bulgarian.Live.Music/, както и на място.

Освен това, в рамите на фестивала е подготвено уникално пиро-дръм шо. 200 ослепителни комети и звездни букети, 500 клоуз-проксимити пиротехнически ефекти, огнеметни машини танцуващи в синхрон с музиката, разтърсващ саунд, зрелищни светлинни ефекти и други изненади са част от шоуто, създадено специално за фестивала.

Спектакълът няма аналог на Балканите в съчетанието на пиротехнически ефекти и дръм шоу. Всичко това ще се случи на 10-и юни, събота минути преди на сцената да се качат Gotthard, хедлайнери на вечерта.

Пълна информация за атракциите и забавленията може да бъде намерена на http://midalidarerock.bg/

„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година с участието на Gotthard, Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:

За целия фестивал:

–           80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

–           60 лева (last minute) – 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.