Rebel Rebel By The SeaМасивен рок абордаж в края на лятото

Прогнозата за този септември включва блестяща възможност за едно последно море с екстри – водата все още е топла, напитките са все така студени, а бонусът е алтернативен музикален фест и то – на плажа. На 8 и 9 септември Rebel Rebel се завръща със своето трето By The Sea издание и този път рокендрол керванът ще доведе осем банди, които да превземат морската столица на абордаж. Билетите вече се продават в мрежата на Ticketstation.bg.

Славната колаборация между организаторите от Projector Plus и бар Ментол е солидна основа за рок среща на високо равнище – Rebel Rebel 2023, новата българската музика в най-добрата си форма и нейните най-отдадени фенове в най-добрата им форма. Споделената емоция и бунтарска енергия от сцената на Rebel Rebel е фарът в нощта в две варненски вечери – на 8 и 9 септември.

Бандите, които запалват пламъка на Rebel Rebel By The Seа 2023 тази година са приятелите и свободните музиканти от Projector Plus:

Aнимационерите // Greesh // Hellion Stone // Lek City Case // No More Many More // Scotopia // Soundprophet // Trope

За трета поредна година Rebel Rebel е единственият фестивал за българска авторска музика, а мисията – пламъкът на независимото изкуство да бъде поддържан с цената на всичко. Рокът е бунт, а Rebel Rebel By The Seа – неговото морско светилище с рокендрол герои. Защото добрата музика има значение.

Присъединете се към тях! #jointherebellion

Билетите за Rebel Rebel By The Seа Edition, които можете да закупите от тук, са на цени от 20 лв. за еднодневни и от 30 лв. за двудневен билет. Хлапетата до 13 години влизат без билет, защото имат родители с добър музикален вкус.

Разберете повече за Projector Plus и групите от феста тук: https://projectorplus.bg.

Как премина миналогодишното издание на алтернативното събитие Rebel Rebel 2022 припомняме тук.

Събитието във Facebook е тук.

Следете за пълната програма и всичко ново около Rebel Rebel By The Seа Edition в социалните мрежи: Facebook, Instagram; Projector Plus Website, YouTube, Facebook, Instagram.