Мултиплатинената банда, носител на 3 награди Grammy Maroon 5 се завръща с шести студиен албум “Red Pill Blues”, който ще излезе на 3-ти ноември, 2017 г. Форматите на изданието са стандартно CD и двойно делукс CD.

Стартират предварителните поръчки на албума в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg.

Продуцент на новия проект е J. Kash, а звездни гости в албума са SZA, Julia Michaels, A$AP Rocky и LunchMoney Lewis. Стандартната версия на албума включва 12 нови песни, а делукс изданието е с 6 бонус записа от изпълнения на живо.

Пилотният сингъл от албума излезе в края на 2016 г. и е с участието на рапъра Kendrick Lamar.  “Don’t Wanna Know” дебютира под #6 в класацията Billboard Hot 100. Към настоящия момент официалното видео към сингъла е гледано над 335 млн. пъти в канала на бандата във Vevo.

Вторият сингъл от албума е озаглавен “Cold” и е супер успешна колаборация с рапъра Future. В началото на 2017 г. сингълът дебютира под #16 в Billboard Hot 100 и видеото към него е гледано близо 109 млн. пъти. В Spotify парчето е страиймвано над 236 млн. пъти.

Третото издадено парче от албума е “What Lovers Do” с участието на SZA. Песента бързо се изкачи нагоре в класациите за най-излъчвани сингли в цял свят, сриймвана е над 81 млн. в Spotify, а видеото към нея е гледано близо 15 млн. пъти във Vevo.

Ето и новото парче, съвместно с Julia Michaels “Help Me Out”:

International Standart Version:

1. Best 4 U
2. What Lovers Do ft. SZA
3. Wait
4. Lips On You
5. Bet My Heart
6. Help Me Out with Julia Michaels
7. Who I Am ft. LunchMoney Lewis
8. Whiskey ft.  A$AP Rocky
9. Girls Like You
10. Closure
11. Denim Jacket
12. Visions
13. Plastic Rose
14. Don’t Wanna Know ft. Kendrick Lamar
15. Cold ft. Future

International Deluxe Version Bonus Tracks (Live In Manchester)

16. Moves Like Jagger
17. Stereo Hearts
18. Animals
19. Daylight
20. Maps
21. This Love