Песента е продуцирана от легендарния Rick Rubin. Той е работил по Adore на Pumpkins, както и по соловия Ogilala” на Corgan от 2017-та.

Може би помните, преди няколко месеца Billy Corgan, James Iha и Jimmy Chamberlin обявиха турнето “Shiny and Oh So Bright Tour“. Това е първото им турне от 2000-та година насам. Тримата представляват 3/4 от оригиналния състав на групата, липсва само страхотната басистка D’arcy Wretzky, която явно има търкания (и то не в положителния смисъл) с лидера Corgan.

“Преди 30 започнахме Smashing Pumpkins заедно с  James Iha в спалнята на бащината ми къща, и за мен е истинско вълшебство, че можем да бъдем пак заедно с невероятния Jimmy Chamberlin за да отпразнуваме тези песни, които направихме заедно”.

Концертите започват на 12 юли в Глендейл, Аризона и продължават до 7-ми септември.  Билетите ще бъдат в продажба на 23-ти февруари.

По време на концертите те ще представят само песни от класическите албуми “Gish”, “Siamese Dream”, “Mellon Collie and the Infinite Sadness”, “Adore” и “Machina/The Machines of God”.