Revolution Saints, групата, включваща вокалиста/барабаниста Deen Castronovo, басиста Jeff Pilson и китариста Joel Hoekstra, пусна официалното музикално видео към новия си сингъл „Need Each Other“. Вижте го по-долу.

Revolution Saints първоначално беше съставен от Serafino Perugino, президент и ръководител на A&R за Frontiers Music Srl, за да покаже зашеметяващия глас на Castronovo (Journey, Bad English, Hardline). Castronovo винаги е бил уважаван барабанист, но феновете, които са забелязали фоновите му вокали през кариерата му и които са присъствали на концерти на Journey и са го чували с основните вокали в “Mother, Father” по време на сета на групата, осъзнават, че той също има невероятен глас. Revolution Saints беше и винаги е било средство, което да покаже на света невероятния певчески талант на Deen.

За първите три албума на Revolution Saints, “Revolution Saints“, “Light In The Dark” и “Rise“, към Deen се присъединяват към басиста/вокалиста Jack Blades (Night Ranger) и китариста Doug Aldrich (The Dead Daisies, ex- Whitesnake, Dio). Продуцирани от Alessandro Del Vecchio, тези три албума върнаха класическия мелодичен рок стил, който въодушевяваше и възхищаваше легиони фенове през 80-те и 90-те години на миналия век и продължава да го прави днес.

Revolution Saints MKI остави незаличима следа в света на мелодичния рок, но сега е време групата да се прероди. Deen, след като наскоро се присъедини отново към Journey, се чувства бодър, вдъхновен и готов да пеe. Да намери заместници на Blades и Aldrich нямаше да е лесна задача, но за щастие бяха намерени точните хора за тази работа.

Hoekstra е настоящ член на Whitesnake, Trans-Siberian Orchestra и Iconic, както и има свой собствен соло проект, Joel Hoekstra’s 13, и е зашеметяващ китарист, способен да свири в различни стилове. Pilson, който в момента е член на Foreigner, Black Swan и The End Machine, също е известен с времето си в Dokken и с по-новата си продуцентска работа. Двама звездни музиканти, които да допълнят пеенето и барабаните на Deen, са точно това, което беше необходимо за Revolution Saints 2.0 и точно това имаме тук.

След като в края на 2022-ра групата представи “Eagle Flight“, сега имаме още едно ново парче – “Need Each Other“. Новият студиен албум на групата се очаква през първата половина на 2023 г.

Revolution Saints са:

Deen Castronovo – вокали, барабани
Joel Hoekstra – китари
Jeff Pilson – бас