През март, Sade издаде своя първи сингъл за последните 7 години, “Flower of the Universe”, към филма A Wrinkle in Time.

Новото парче на R&B легендата се появява пак в кино саундтрак, този път предстоящия Widows. Озаглавена “The Big Unknown”, песента е писана специално за финалната сцена на филма “Вдовици”.

Чуйте “The Big Unknown” тук:

„За мен е огромна чест да работя с такава легенда“ – споделя режисьорът Стив Маккуин, който получи Оскар за филма „12 години робство“.
„Вдовици“ е адаптация по едноименния британски телевизионен сериал от 1983г. Макуин е съсценарист на филма заедно с автора на бестселъри Джилиан Флин. Световната премиера на филма ще се състои на 16/11. Филмът е напрегнат трилър, който разказва историята на четири вдовици. Във филма участват Вайола Дейвис , Мишел Родригес, Елизабет Дебики, Лиам Нийсън, Робър Дювал и други.

Саундтракът към „Вдовици“ е написан от Ханс Цимер.

В началото на тази година, Шаде изненада почитателите си с песента “Flower of the Universe” от саундтрака към филма  “A Wrinkle In Time” (“Гънка във времето”). Песента беше първият нов запис на певицата от седем години насам.

“The Big Unknown” (Вирджиния Рекърдс/Sony Music) е единствено част от саундтрака към филма „Вдовици“. Песента не е официален сингъл на групата Шаде.

Последният студиен албум на групата – ‘Soldier Of Love’ – излезе през 2010 година. Албумът е наличен в musicmall.bg.