Scarlet Aura започват 2023 г. с пълна сила, като обявяват издаването на новия си сингъл „Fire All Weapons“ с участието на Ralf Scheepers от Primal Fear.

Ralf беше поканен от групата да свирят заедно през октомври 2022 г. в невероятно изпълнение на събитието Rock United, направено от Scarlet Aura, в което кралицата на метъла Doro Pesch също свири заедно с румънските хеви метъли.

Ralf посвети няколко дни на събитието, но също така засне с групата видеото за този смазващ хеви метъл шедьовър, който носи силни рифове, бързи барабани и гръмотевична бас китара под флага на двама от най-мощните и хармонични вокали на Aura и Ralf .

Песента, написана от Mihai Danciulescu, комбинира перфектно тези две хеви метъл чудовища и определено може да се превърне в бъдещ химн на жанра.

Ralf Scheepers споделя: „Aura и Mihai от групата Scarlet Aura ме попитаха дали искам да се присъединя към тях, за да пея дует в новото им парче „Fire all Weapons“, така че ги помолих да ми изпратят демото, за да реша и когато чух песента, веднага я харесах!

Миналата година ме попитаха дали искам да се присъединя и към видеото и имах време да направя това. Така че пътувах до Румъния, за да снимамe видеото. Запознах се с всички членове на групата, те бяха добри и прекрасни хора! Много приятелска и позната атмосфера. Аз също се присъединих към шоуто им за специално събитие, включващо Doro и мен. Всички толкова се забавлявахме! Ще харесате резултатите от видеото и песента, сигурен съм!“

Видеото е режисирано от Laurentiu Tomoroga и Paul Decu и е заснето на историческо място близо до Букурещ. Гледайте го тук:

Scarlet Aura са:

Вокал: Aura Danciulescu
Соло китара и вокал: Mihai Danciulescu
Бас и вокал: Rene Nistor
Ударни: Spas Markov