След като зарадваха феновете с чисто нов сингъл в дните преди Коледа, Sevi стартират годината с празничен концерт по случай деветата годишнина на бандата.

Sevi започват амбициозно като група през януари 2010та, като залагат изцяло на авторска музика. Бързо си спечелват симпатията на публиката и с днешна дата се нареждат до едни от най-успешните рок групи в България.

Групата издава два студийни албума и 10 видео – сингъла през годините. Имат акустично DVD и няколко европейски турнета зад гърба си. През 2015-та журналиста Николай Христо пише книгата „Цената да бъдеш себе си”, в която през погледа на бандата, разказва пътя на съвременния рок музикант в условията на шоубизнеса днес.

Sevi са свирили  на фестивали като Hills of Rock, Midalidare, Kavarna rock, Gitarijada (Сърбия), Park fest (Сърбия), Pirates of Rock (Италия), редом с имена като  Evanescence, Epica, Doro, Dee Snider, Pretty Maids, Helloween.

Тяхната музика е представена в списания като Metal Hammer Italia, Firewokrs (UK), Powerplay (UK), Rockmelodico (BR) и много радиостанции в Европа и Америка.

Sevi обещават силна рок вечер с авторска музика на 31-ви в столичния бар Rock’n’Rolla и споделят, че посетителите на събитието ще са първите, които ще узнаят датата на промото на третия студиен албум на групата, който се очаква да излезе съвсем скоро. Няма да липсват и още специални изненади, споделят от  Sevi.

https://www.facebook.com/events/2216819031690976/