На 19-ти декември родната банда Sevi представи новото си видео “Broken Wings” с концерт в столичния клуб „Mixtape 5”.

Вечерта стартира с прожекция на новия клип, а след това вокалистката Светлана Близнакова откри с изпълнение на пиано на дебютния сингъл на групата – “Can’t Stand the Pain”. Концертът продължи с почти два часа авторска музика от Sevi.

На финала групата изпълни на живо новата „Broken Wings” и коледната си песен, с която отправи пожелания на феновете за предстоящите празници.

Песента „Broken Wings” е трети пореден сингъл от предстоящия нов албум на групата. Този път Sevi са заложили на силна балада, с която описват чувството на безнадеждност в лицето на безвъзвратната раздяла с най-добър приятел.

Видеото е заснето на няколко локации, включително в замъка Равадиново. Автор е Боян Карамфилов, с който групата реализира и сингъла Am I Аlive?

Актьори в клипа са вокалистката на Sevi – Светлана Близнакова, и Мартин Профиров, познат на публиката от групите P.I.F и Силует.  За него Sevi споделят, че отговарял напълно на визията, която те са си представяли за мъжкия образ във видеото.

Сценарият е дело на Боян Карамфилов, Светлана Близнакова и Рали Велинов.

По аудиото групата работи отново с Марко Барусо – тон инженер на световно известната група Lacuna Coil, многократно печелил награди на Сан Ремо за свои продукции, работил с музиканти като Coldplay, 30 Seconds to Mars, Eros Ramazzotti и други.

Sevi завършват годината с още два предколедни концерта в Стара Загора и Габрово и обещават нов албум в началото на 2019-та.

Гледайте новото видео тук: