Hardline и Sevi свириха заедно и в легендарната швейцарска зала Z7.

Българската група Sevi се завърна от турне в Швейцария заедно с американската звезда Johnny Gioeli и неговата група Hardline.

Рокаджиите изнесоха няколко съвместни концерта в клубове в страната на шоколада, а кулминацията беше в легендарната зала Z7 Konzertfabrik в Pratteln, която е посрещала артисти като Anthrax, Arch Enemy, Sabaton, Lacuna Coil и др.

„Вечерта в Z7 беше като малък своеобразен фестивал. Преди нас на сцената излязоха групите Air Change и Xtasy , а ние се качихме непосредствено преди хедлайнера. Най-емоционалният момент несъмнено беше специалната изненада, която подготвихме за феновете заедно с Johnny. Минути преди старта на шоуто на Hardline, той се качи на сцената и заедно с Рали, Алекс и Павката изпълнихме в акустичен аранжимент чувствената балада “Song of Hope” , споделя Светлана Близнакова.

Студийният запис на песента е реализиран от двамата вокалисти през 2020-та година по време на пандемията, като римейк на оригинала, издаден от Johnny с групата Crush 40 през 2011г.

Броени часове след шоуто в официалния YouTube канал на Johnny Gioeli се появи видео от емоционалното изпълнение, което показва уникалната симбиоза между гласовете на двамата вокалисти и бурната реакция на публиката.

След концерта в Z7, Sevi се завърнаха в родината, а Hardline планират още няколко шоута в Европа, сред които и участие на Johnny Gioeli на фестивала “Art is” в Монтана, България.

Малко преди това Johnny ще заснеме заедно със Sevi видеото към дългоочакваната им съвместна песен „Drowning“.