На 21 февруари от България стартира Европейското турне на Intelligent Music Project и д-р Милен Врабевски с участието на Негово Рок Величество Simon Phillips (Toto), чудовищният глас Ronnie Romero (Ritchie Blackmore’s Rainbow) и прогресивният вокал от Лондон Richard Grisman (River Hounds).

Билетите за концертите са вече в продажба!

Първият концерт от турнето ще бъде във Варна, последван от Пловдив и София, а билетите са вече в продажба. Съвсем скоро ще бъдат обявени и концертните дати за чужбина.

Като част от Intelligent Music Project на д-р Милен Врабевски, Филипс, Ромеро и Грисман, ще представят последния албум “Sorcery Inside”, както и албумът “Life Motion”, който ще излезе през януари 2020. Към звездното трио ще се присъединят едни от най-добрите български музиканти в лицето на Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

Феновете на рока ще могат да чуят хитовете от проекта на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project в изпълнение на световните звезди на следните дати:

21.02.2020Варна, Зала 1, Фестивален и конгресен център/ 20:00 ч.

22.02.2020Пловдив, Драматичен театър / 20:00 ч.

23.02.2020София, Sofia Live Club / 20:00 ч.

Българските музиканти от Vrabevski Super Band пък ще подгреят публиката за големите концерти с предстоящите участия на бандата в Плевен (5 декември) и Струмица, Р. Северна Македония (13 декември).

Предстоят много изненади за любителите на по-твърдата музика.