Американските рокаджии Skillet издават днес, 17 февруари 2023 г. „Dominion: Day Of Destiny (Deluxe Edition)“.

С пет нови песни, включително новия рок сингъл „Psycho In My Head“, проектът е спътник на „Dominion“, на Skillet най-новия студиен албум, който пристигна през януари 2022 г. Предварителните поръчки започват днес с „Psycho In My Head“, включен като първа песен, последвана от „Finish Line“, с участието на Adam Gontier (Ex- Three Days Grace, сега в Saint Asonia и на турне със Skillet тази зима) на 3 февруари 2023 г.

Skillet и Theory Of A Deadman наскоро обявиха съвместното турне “Rock Resurrection”, с подкрепата на Saint Asonia, което ще започне на 17 февруари в Гари, Индиана, и ще продължи до 26 март в Лос Анджелис. Пoходът с 25 дати включва спирки в Милуоки, Детройт, Бостън, Кливланд, Сейнт Луис, Далас, Денвър, Финикс и др.

Ние сме толкова развълнувани за нашите фенове да чуят „Psycho“, „Finish Line“ и другите нови песни и да тръгнем отново на турне с нашите приятели от Theory!,“ казва Джон Купър от Skillet. „Изминаха няколко години от последното ни турне заедно и този път към нас се присъединиха и нашите приятели в Saint Asonia. Очакваме с нетърпение да започнем 2023 г. по правилния начин, като обединим силите си за едно супер заредено рок шоу!

Гледайте новото “Psycho In My Head” тук:

Skillet “Dominion: Day Of Destiny” deluxe edition:

01. Surviving The Game
02. Standing In The Storm
03. Dominion
04. Valley Of Death
05. Beyond Incredible
06. Destiny
07. Refuge
08. Shout Your Freedom
09. Destroyer
10. Forever Or The End
11. Ignite
12. White Horse
13. Crossfire*
14. Psycho In My Head*
15. Finish Line (with Adam Gontier)*
16. Unbreakable Soul*
17. The Defiant*

* new track

Skillet е една от бандите с най-големи продажби за 21 век. Два пъти номинирани за награди Grammy® и членове на Pandora Billionaires Club, мултиплатинените рокери имат неумиращия дух, който скромно ги затвърди като едни от най-успешните рок изпълнители на поколението. Обаче, като всяка класическа история за аутсайдери, това се случи тихомълком. До 2019 те не само че събраха две номинации за награди Grammy® и продадоха над 12 милиона албума по света, но и отнесоха награда от Billboard за двойно платинения албум “Awake“. Успешният сингъл “Monster” остава “една от най-слушаните рок песни на всички времена” с над 3 милиарда глобални аудио стрийма.  Unleashed през 2016 г. се приземи на #3 в  BillboardTop 200. Изкачвайки се до #1 в Rock Radio, водещият сингъл “Feel Invincible” събра 643 милиона глобални аудио стрийма и стана платинен. Междувременно, златно сертифицираният Unleashed стана четвъртия им последователен албум, който получава златен, платинен или двойно платинен статус. “Victorious” от 2019 включи топ 10 рок радио хита “Legendary”, който оправда името си с над 108 милиона стрийма. До днес девет оригинални песни получиха  признание от Американската асоциация на звукозаписната индустрия в тандем  с престижни синхронизации от WWE и Marvel до ESPN и NFL. Между напълно разпродаване на арени в 26 страни и 4 континента, групата е изпълнявала на CONAN и е красила страници на USA Today и New York Times сред много други. Skillet дебютираха и първия си графичен роман, Eden: A Skillet Graphic Novel със  Z2 Comics, който се превърна в най-продаваната книга на издателската компания някога, последвана от Eden II: The Aftermath. Последният проект на Skillet, “Dominion“, е един от най-високо класираните рок и метъл албуми за 2022 г. и е наличен сега.