Както вече знаете, Slash feat. Myles Kennedy And The Conspirators ще издадат “Live At Studios 60“, първия си двоен концертен албум, за Record Store Day (деня на магазините за звукозаписи) на 18 юни.

Той съдържа изпълнение на новия албум на групата “4“, плюс четири допълнителни песни. Записан е на живо в Лос Анджелис в Studios 60, ексклузивното двойно издание на “Live At Studios 60” е ограничено до само 2250 копия.

Целият концерт включва всички песни от “4”, който беше издаден на 11 февруари чрез Gibson Records в партньорство с BMG. Допълнителни изпълнения на радио хитове на групата, като “You’re A Lie“, “World On Fire“, “Anastasia” и “Driving Rain” също са включени в двойния винил.

4“ е петият самостоятелен албум на Слаш и четвъртият като цяло с неговата група, включваща Myles Kennedy (вокали), Brent Fitz (барабани), Todd Kerns (бас, вокали) и Frank Sidoris (китара, вокали).

За “4” Slash и групата пътуват из страната заедно до Нашвил, Тенеси и записват новия албум в историческото RCA Studio A с продуцента Dave Cobb (Chris Stapleton, John Prine, Jason Isbell, Brandi Carlile), разкривайки зашеметяващ нов звук и стил на живо в студиото. Cobb сподели желанието на групата да запише песните на живо, в студиото, включително китарните сола и вокалите – за първи път за групата.

Slash feat. Myles Kennedy And The Conspirators Live At Studios 60“:

Side A

01. Actions Speak Louder Than Words
02. Whatever Gets You By
03. C’est La Vie
04. The Path Less Followed

Side B

01. The River Is Rising
02. Spirit Love
03. Fill My World
04. April Fools

Side C

01. Call Off The Dogs
02. Fall Back To Earth
03. Driving Rain

Side D

01. You’re A Lie
02. World On Fire
03. Anastasia