Третият аблум на Slaves,Acts of Fear and Love“, излезе на 17-ти август 2018, а “Bugs” е четвърти сингъл от албума.

Гледайте официалното видео тук:

Acts Of Fear And Love

1. The Lives They Wish They Had [Explicit]
2. Cut And Run
3. Bugs [Explicit]
4. Magnolia
5. Daddy
6. Chokehold
7. Photo Opportunity
8. Artificial Intelligence
9. Acts Of Fear And Love