Петнадесет години след съвместната работа по спечеллилия Grammy сингъл „Who Says You Can’t Go Home“, Bon Jovi и суперзвездата на кънтри музиката Jennifer Nettles се събраха за кънтри версия на песента “Do What You Can“.

Парчето, което излиза чрез BMLG Records, дебютира на живо на тазгодишния музикален фестивал iHeart Radio на 19 септември. Официалният видеоклип към песента, който е заснет по улиците на Ню Йорк, може да видите по-долу.

Jon Bon Jovi каза: „През 2005 г. Дженифър помогна на Bon Jovi да изведе „Who Says You Can’t Go Home“ до номер 1 в класациите на страната. Надявам се, че нейният мощен и изпълнен с емоция глас ще ни отведе отново до върха, за да споделим това възвисяващо послание за единство. “

Nettles добавя: „Поканата да пея с Bon Jovi през 2005 г. в „Who Says You Can’t Go Home“ беше истинска благословия за мен като артист и за кариерата ми. Не бих могла да бъда по-щастлива да продължа тази невероятна музикална история в нашия нов дует „Do What You Can“”

Bon Jovi: 2020” трябваше да бъде издаден на 15 май, но бе отложен. Jon Bon Jovi каза в предаването на  Zane Lowe че според него не е било правилно да издава албум сред пандемията от Covid-19. Той ще бъде издаден на 2 октомври от Island Records. От него вече чухме няколко сингъла: “Limitless”, “Unbroken”, “American Reckoning” и “Do What You Can“.

Bon Jovi – “2020“:

01. Limitless (Jon Bon Jovi, Billy Falcon, John Shanks)
02. Do What You Can (Jon Bon Jovi)
03. American Reckoning (Jon Bon Jovi)
04. Beautiful Drug (Jon Bon Jovi, Billy Falcon, John Shanks)
05. Story Of Love (Jon Bon Jovi)
06. Let It Rain (Jon Bon Jovi)
07. Lower The Flag (Jon Bon Jovi)
08. Blood In The Water (Jon Bon Jovi)
09. Brothers In Arms (Jon Bon Jovi)
10. Unbroken (Jon Bon Jovi)