Остават по-малко от 100 билета за концерта им в София Лайв Клуб на 28 март

Популярното дуо от Ню Йорк Sofi Tukker, което мълниеносно покори класациите с дебютния си сингъл “Drinkee” и тотално зарази света с хита си “Best Friend”, е едно от най-ярко изгряващите имена на световната музикална сцена, което ще видим на живо в София за първи път на 28 март.

Българските фенове ще са сред първите, които ще чуят на живо и новия хит на дуото, чиято видео премиера бе само преди три дни. Fantasy e първият сингъл, с който Sofi Tukker загатват че са готови със своя втори албум, след като миналата година издадоха прекрасния Treehouse, който достигна номинация за Grammy в категорията за най-добър денс/електронен албум за 2018.

За дебютния си концерт в България на 28 март в Sofia Live Club, част от източноевропейското им турне, Sofi Tukker пристигат ден по-рано. Американското дуо идва с екип от 6 човека, за да подготвят и преобразят сцената на клуба до неузнаваемост. В основата на уникалното им живо изпълнение е специално конструиран от самия Tukker инструмент – наречен “Book Tree” и електрическите китари на Sofi, a стилна декорация ще превърне сцената на клуба в зелена райска градина. Целта на дуото е да потопят феновете си в една отделна реалност, за да ги отведат в едно музикално-визуално пътешествие с много танци, емоции и позитивна енергия. Клубният концерт на Sofi Tukker в София на 28 март е един от последните им изяви в подобна уютна атмосфера и близост до феновете, защото дуото вече са неизменна част от програмата на най-големите фестивали по целия свят. Само след 14 дни Sofi Tukker ще се качат на главната сцена на най-популярния и престижен фестивал в Америка – Coachella, а през лятото ще са част от фестивлите – Exit, INmusic, Electric Castle и Hurricane.

Друга важна информация за всички желаещи да посетят концерта на Sofi Tukker е, че остават по-малко от 100 билета до запълване на капацитета на Sofia Live Club. С онлайн билети може да се сдобиете бързо и лесно директно от http://bit.ly/sofitukkersofiaили да поръчате на телефон 0886 126 995. Вратите на Sofia Live Club ще отворят в 20:00.

Sofi Tukker избраха артистичната и провокативна Julieta Intergalactica да подгрее публиката със селекция от електро, инди, диско и pop kitsch хитове. И понеже Sofi и Tukker са истински парти машини организрат и канят всички свой фенове след концерта на официално афтър парти в клуб Tell Me. Входът за афтъра е свободен, а зад пулта до сутринта ще се вихрят Sayulke, Julieta Intergalactica и самите Sofi Tukker.