На 13-ти май, приятели и гости на Sofia Live Club ще се съберат за да отпразнуват 13-тия рожден ден на клуба в ритъма на рока с легендите Б.Т.Р.

За 13 години Sofia Live Club успешно се наложи сред меломаните като едно от най-добрите и любими места за жива музика в София. През всичките тези години вратите на клуба са били широко отворени не само за доказани български артисти, но и за много млади талантливи музиканти, на които сме подали ръка и подкрепили безусловно. Дългогодишният опит и доказаните ни силни позиции в шоубизнеса са довели в клуба и множество топ звезди от световната сцена, с което спомогнахме София да се утвърди като европейска музикална столица. Концертите на Dominic Miller, Steve Lukather, Nicola Conte, N.O.H.A, Bebe, Paco de Lucia, Al Di Meola, Dave Lombardo, Karen Ramirez, Daniel Powter, Alice Russell, Stereo MC’s, John Lawton, Estelle, Hindi Zahra, Jamie Woon, Lura, Imany, Alan Walker, Alex Clare, Koop Orchestra, Mario Biondi са само малка част от успешните и незабравими събития, които ще помним още дълго.

Не се колебайте и заповядайте на емблематичния ни рожден ден, на който ще почувстваме емоцията от това отново да сме заедно и да се наслаждаваме на магията, която само музиката може да създава! Главните действащи герои, в петъчната вечер, ще са едни от най-любимите рок величия на България, а именно Б.Т.Р. Освен най-големите им хитове, ще чуем и творчеството от последния им 13-ти студиен албум „Пъзел“.

Билети за Б.Т.Р в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 35 лева.

На място ще са 50 лева.

*Билетът не включва седящо място.