Max Cavalera се завръща с “Totem“, 12-ия албум на Soulfly, и феновете могат да усетят какво предстои с новия сингъл „Superstition“.

Това е началната песен от предстоящия албум, първи на Soulfly след “Ritual” от 2018 г., и очаквано съчетава тревожния, тотален траш с племенни ритми, визитната картичка на музиката на Cavalera през цялата му почти 35-годишна кариера.

Слушайте песента по-долу, където ще намерите и пълния списък с песни в “Totem“.

Тотем е празник на духовната природа. Това беше двегодишно пътуване и писане със Zyon“, каза Max, имайки предвид 29-годишния си син, който свири на барабани със Soulfly от 2013 г. „Този ​​албум е за всичко радостта, забавлението и гнева в метъла“, завърши той.

Освен дуото баща и син Cavalera, в състава е басистът Mike Leon, това ще бъде първият албум без китариста Marc Rizzo.

Totem” е записан в Platinum Underground в Меса, Аризона от John Aquilino и Arthur Rizk с помощта на John Powers. John Powers и Rizk работят заедно по продуцирането, докато Powers (от Eternal Champion), Chris Ulsh (барабанистът на Power Trip) и John Tardy (вокалът на Obituary) участват като гости в записа. Rizk също свири на китара в целия запис, който ще излезе на 5 август чрез Nuclear Blast.

Поръчайте предварително вашето копие на албума тук.

Soulfly: “Totem

  1. Superstition
  2. Scouring the Vile
  3. Filth Upon Filth
  4. Rot in Pain
  5. Damage Done
  6. Totem
  7. Ancestors
  8. Ecstasy of Gold
  9. Soulfly XII
  10. Spirit Animal