Известният вокален специалист Евгени Господинов обучава бандите

Голямото рок междучасие
Голямото рок междучасие

Училищните банди в „Голямото рок междучасие“ отново ще премерят сили в третия голям концерт в сряда (7-ми декември). Осемте банди, които оцеляха след последната елиминация, ще излязат на сцената на шоуто с кавър на известна рок песен в стил unplugged или версия на световна балада.

За да се справят с новото предизвикателство, младите музиканти ще разчитат на помощта на известния театрал и вокален педагог Евгени Господинов. Той има богата преподавателска практика по музикално обучение и солово пеене в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, Театралния колеж “Любен Гройс” и Нов български университет. В момента Евгени Господинов е и музикален директор на Програмата за английска драма и мюзикъл на Американския колеж в София. Неговите напътствия ще бъдат безценни за участниците във формата, тъй като битката за големия финал става все по-оспорвана.

След третия концерт от „Голямото рок междучасие“ ще си тръгнат още две групи, на които ще остане само надеждата зрителите да ги върнат отново в надпреварата. Такава възможност вече бе дадена от продуцентите на формата. Това може да стане чрез онлайн гласуване на www.rockbg.com. Вотът е еднократен от едно IP и ще продължи до 23:59 часа на 14-ти декември. Феновете могат да гласуват още сега за отпадналите групи („Yo&The Boys“, „Hivemat“, „The Roost“, „Axez“ и „Рanic Station“) или да изчакат до края, за да преценят коя от общо 9-те елиминирани банди заслужава втори шанс.

Гледайте „Голямото рок междучасие“ всяка сряда от 21:00 часа по БНТ1 и на повторение в събота от 20:00 часа по БНТ HD!